OM OSS
Bli bedre kjent med oss, vår sjokolade og hvordan den lages!
En reise som endret alt
Sjokoladeeventyret startet i 2022
Under en reise til Peru fikk vi muligheten til å bli kjent med kakaobønder og delta på sjokoladekurs. Det ble en uforglemmelig opplevelse og en følelse at vi hadde oppdaget sjokolade på nytt. Tilbake i Norge savnet vi et større utvalg av sjokolade som faktisk smakte ekte sjokolade! Det førte til nok en tur til Peru og starten på et lite eventyr!
Laget etter egne oppskrifter
Vår sjokolade
Vi lager sjokoladen fra bunnen av etter egne oppskrifter i Kristiansand! Det er ikke uten grunn at vi henter våre kakaobønner fra Peru. Kakao fra Peru dyrkes høyt oppe i fjellene og er kjent for sin høye kvalitet. Sjokoladen vår topper vi med frysetørket frukt, norsk salt eller nøtter.
Kvalitet i alle ledd
Vår prosess
Å lage sjokolade er både gøy og utfordrende! Det tar tid og krever ekstrem nøyaktighet. Gode råvarer er selve basen til en god sjokolade, men for å få frem den beste smaken er prosessen også viktig. Ved å lage sjokoladen fra bunnen av har vi bedre kontroll på alt!